Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

The People’s Trust: Χρηματοδότηση έως 10.000€ για μικρές επιχειρήσεις



Το The People’s Trust, μια ελληνοαγγλική πρωτοβουλία, είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη - κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και μικροχρηματοδότησης μέχρι το ποσό των €10.000.


Το The People’s Trust στοχεύει να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Παρέχει μικροχρηματοδότηση με τη μορφή δωρεάς σε συνδυασμό με μικροδάνειο σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση ή επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την υφιστάμενη μικρή επιχείρησή τους, αλλά δυσκολεύονται να βρουν άλλες πηγές χρηματοδότησης.

Το ποσό της δωρεάς φτάνει έως και τις 10.000 ευρώ ανά επιχείρηση, ως κεφάλαιο έναρξης για μια νεοσύστατη επιχείρηση ή ως κεφάλαιο εργασίας για μια υφιστάμενη. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με άλλους οργανισμούς που παρέχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση, όπως η Action Finance Initiative (AFI), η οποία προσφέρει μικροδάνεια έως €10.000. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η χρηματοδότηση για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό Αττικής μπορεί να φτάσει το ποσό των €20.000.


Το The People’s Trust, σε συνεργασία με ένα εκτεταμένο δίκτυο οργανισμών και εθελοντών, παρέχει στους επιχειρηματίες ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

Διαμόρφωση επιχειρηματικού σχεδίου (Business plan)
Επιχειρηματική καθοδήγηση (Coaching)
Συμβουλευτική υποστήριξη (Mentoring)
Εκπαίδευση και κατάρτιση
Πρόσβαση σε επιχειρηματικές θερμοκοιτίδες
Διασύνδεση με φορείς, άλλες επιχειρήσεις και παράγοντες στον χώρο του επιχειρείν

Δείτε την αίτηση και τα κριτήρια πατώντας ΕΔΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...