Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πειραιά

http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2011/12/th-peiraias-xristougenna-ekdilwseis.jpg?84cd58 
Την ώρα που υποσιτισμένοι μαθητές λιποθυμούν στα σχολεία, ο δήμαρχος του Πειραιά προσπαθεί να επαναφέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών. Ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος παρουσίασε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης, που έχει ως βασικό άξονα τα παιδιά.

Χριστουγεννιάτικο χωριό, παγοδρόμιο, τραινάκι, καρουζέλ και πλήθος παραστάσεων έχουν διοργανωθεί για τους μικρούς φίλους του Πειραιά, προκειμένου να περάσουν μαζί με τους γονείς τους μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς.

«Αυτές τις Άγιες Μέρες, της γέννησης του Θεανθρώπου, στόχος είναι να ανοίξουμε περισσότερο την καρδιά μας. Να πλησιάσουμε τους συνανθρώπους μας. Να δείξουμε αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Να γυρίσουμε στα χρόνια της αθωότητας των παιδικών μας χρόνων. Να κάνουμε χαρούμενους του ανθρώπους γύρω μας και κυρίως τα παιδιά του Πειραιά, που αξίζουν όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα. Μέσα σε αυτές τις γκρίζες μέρες που περνάει ο τόπος μας, βάζουμε φως, ήχο και χρώμα.

Το χριστουγεννιάτικο καράβι – σύμβολο της ναυτοσύνης του Πειραιά και της Ελλάδας – που στολίζουμε φέτος και η σειρά εκδηλώσεων που έχουμε προγραμματίσει, αυτό σηματοδοτούν. Ένα νέο ξεκίνημα αναγέννησης. Πιστεύουμε, ότι το ταξίδι που ξεκινάμε από το λιμάνι, την πόλη της καρδιά μας, τον Πειραιά, θα είναι καλοτάξιδο και γεμάτο ελπίδα.

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα κα μια χρονιά που θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα παιδικά πρόσωπα. Αυτό θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους μας», είναι το μήνυμα του δημάρχου Πειραιά κ.Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου.

Ο δήμος έχει τυπώσει αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα στις πλατείες Κοραή, Αγίου Κωνσταντίνου, Κανάρη, Πηγάδας, Αγίας Σωτηρίας στην Παλιά Κοκκινιά, Γεννηματά των Καμινίων, στον πεζόδρομο Παλαμηδίου και τη Λεωφόρο Ειρήνης στο Νέο Φάληρο. Και το πιο σημαντικό είναι, ότι όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα έχουν μηδενικό κόστος.

Ο δήμαρχος Πειραιά κ.Βασίλης Μιχαλολιάκος για ακόμη μία φορά στέκεται κοντά στους πολίτες και τα παιδιά τους, προσπαθώντας να τους προσφέρει μία νότα τόνο αισιοδοξίας στη σημερινή ζοφερή εποχή, αλλά και το χαμόγελο, που έχει σβήσει από τα πρόσωπά τους.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...