Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι Χαλκιδικής

http://www.go2halkidiki.net/news-blog/wp-content/uploads/2011/11/snowmen.jpg 
Μια φορά κι έναν καιρό, σ’έναν τόπο κοντινό ζούσε ένα ξωτικό που με συνταγή τον εθελοντισμό, έκανε αληθινό, ένα απίστευτο όνειρο:
‘Εφτιαξε από το τίποτα, μια ολάκερη χώρα, την ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ και σκόρπισε έτσι την χαρά στα χιλιάδες παιδιά που την επισκέπτονται.

Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ, το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Στρατώνι της Χαλκιδικής, «χτίστηκε» και λειτουργεί με αγάπη προς τα παιδιά και την νοσταλγία των χριστουγεννιάτικων παιδικών αναμνήσεων, από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ κατοίκους και τους Φορείς του Στρατωνίου .
Η συμμετοχή των Εθελοντών κατά την διοργάνωση, είναι μία κατάθεση αγάπης, όπου κόπος και κούραση δεν έχουν καμία σημασία για αυτούς και η συμμετοχή τους είναι μιά ευχαρίστηση και μία προσφορά στη χαρά και τη ζεστασιά που φέρνουν, στις ψυχές των παιδιών, οι Χριστουγεννιάτικες μέρες.
Την οικονομική υποστήριξη παρέχουν, με χορηγίες τους, ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από το Τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Στρατωνίου και από τον Δήμο Αριστοτέλη.
Η οργάνωση και λειτουργία της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ όμως βασίζεται αποκλειστικά στους Εθελοντές κατοίκους του Στρατωνίου πολλοί από τους οποίους είναι μέλη Φορέων όπως του Συλλόγου Πολιτισμού Στρατωνίου, Συλλόγου Γυναικών Στρατωνίου, Ναυταθλητικού Ομίλου Στρατωνίου, Συλλόγου Αθλοπαιδιών, Ποδοσφαιρικού Συλλόγου, Συλλόγου Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολίου και Γυμνασίου, Συλλόγου Μπαλιωτών Μ. Ασίας και άλλων.
Στην Παραμυθοχώρα περιμένουν έξι ξύλινα σπιτάκια:του Αϊ-Βασίλη,του Ταχυδρομείου, το Γλυκόσπιτο, του Παραμυθιού, το Σπίτι των Κατασκευών και το σπίτι των Τεχνών με την στάση των Ξωτικών, όπως και η Λίμνη των Ευχών, για να «πασπαλίσουν» με μαγεία τα παιδικά μυαλά.

Τιμή εισόδου:Μόνο ένα χαμόγελο !!!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Η Παραμυθοχώρα λειτουργεί και το απόγευμα από16:30 έως20:30.

Η επίσκεψη στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ είναι εντελώς δωρεάν

http://www.paramythoxora.gr/

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...