Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτή για τα παιδιά των ιδρυμάτων στην Περιφέρεια Κρήτης

Περισσότερα από 300 δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα κλειστής και ανοικτής περίθαλψης στην Κρήτη, μοιράστηκαν σήμερα στην Περιφέρεια στην διάρκεια μιας συγκινητικής εκδήλωσης.

Δεκάδες παιδιά με τους συνοδούς τους από 11 συνολικά ιδρύματα του νησιού, πήραν τα δώρα τους από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και την αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη.

«Είμαστε συγκινημένοι όλοι μας για την σημερινή εκδήλωση. Εμείς θέλουμε να προσφέρουμε μια μικρή νότα χαράς στα παιδιά» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν είμαστε μόνο σήμερα κοντά τους αλλά καθημερινά η Περιφέρεια Κρήτης ενδιαφέρεται και μεριμνά για αυτά».

Η αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη ανέφερε ότι ο χαρακτήρας της σημερινής εκδήλωσης είναι συμβολικός αλλά ουσιαστικός.

«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανήκουν στα παιδιά. Θέλουμε να απευθύνομε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμά μας, όπως επίσης στους επιχειρηματίες που πρόσφεραν τα δώρα για τα παιδιά».

Στη γιορτή ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από την Παιδική Χορωδία της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ τα δώρα που συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά ήταν μια ευγενική προσφορά των καταστημάτων «Toyland Βαρουδάκης Α.Ε.», και «Τέσσερις Εποχές Μουδάτσος Α.Ε.». Αξίζει να επισημανθεί ότι ο δήμος Ηρακλείου διέθεσε δωρεάν για τα παιδιά τα παιχνίδια του λούνα παρκ που έχει στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, οι αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Νίκος Καλογερής και Κώστας Λαμπρινός, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης Σπύρος Επιτροπάκης, εκπρόσωποι και στελέχη των ιδρυμάτων κα.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...