Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν διάγνωση οφθαλμολογικών και δερματικών προβλημάτων

Το Οφθαλμολογικό Νοσοκομείο Athens Eye Hospital, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου του 2011 και ώρα 16:30 μ.μ., πραγματοποιεί επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η σύγχρονη Ιατρική στην Αισθητική Οφθαλμολογία».

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση πάνω σε όλες τις τελευταίες επαναστατικές μεθόδους και τεχνικές της οφθαλμοπλαστικής, της αισθητικής ιατρικής πρόσωπου και της γενικά της περιοοφθαλμικής περιοχής:
    Βλεφαροπλαστική,
    Βotox,
    Fillers,
    Μεσοθεραπείες,
    PRGF αυτόλογη μεσοθεραπεία,
    Lipofiling αυτόλογη μεταφορά λίπους στο πρόσωπο,
    Νήματα πολυγαλακτικού οξέως,
    R.F ραδιοσυχνότητες,
    Peelings χημικά, μηχανικά.

Σε ένα πλούσιο πρόγραμμα επικοινωνίας ιατρών και καλεσμένων (ομιλίες, coffee break, finger food) θα αναπτυχτούν και άλλα θέματα αισθητικών επεμβάσεων όπως:

    Αντιμετώπιση μετατραυματικών ή μετεγχειρητικών δυσμορφιών,
    Εντρόπιο, Εκτρόπιο,
    Τριχίαση,
    Χειρουργική κόγχου,
    Χειρουργική δακρυϊκού συστήματος,
    Διαθλαστική χειρουργική και αλλά.

Στα 30 υπερσύγχρονα εξεταστήρια, έμπειρο ιατρικό δυναμικό διεθνούς φήμης και μεγάλης εμπειρίας θα παρέχει δωρεάν διάγνωση οφθαλμολογικών αλλά και προβλημάτων του δέρματος του πρόσωπου και της περιοοφθαμικής περιοχής, ιατρικές συμβουλές και προτάσεις-λύσεις για όλες τις παθήσεις.

Το Athens Eye Hospital επισκέπτονται πλέον για χειρουργικές επεμβάσεις ασθενείς από όλη την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού. Το Νοσοκομείο αποτελεί κέντρο αναφοράς στην χειρουργική αφαίρεση ενδοφθάλμιων όγκων, αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, θεραπεία παθήσεων ωχράς κηλίδας, καταρράκτη κ.λ.π.

Η υπερσύγχρονη μονάδα, δημιούργημα των ίδιων των οφθαλμιάτρων, βρίσκεται στην Γλυφάδα Αττικής και καλύπτει συνολική επιφάνεια 8.000 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις επεκτείνονται σε πέντε ορόφους και υπόγειο parking 100 θέσεων. Υπάρχουν μοναδικές σύγχρονες Ιατρικές υποδομές: 7 αίθουσες χειρουργείων, 30 εξεταστήρια, τήρηση ψηφιακών ιατρικών αρχείων, μηχανήματα τεχνολογίας IFA, Ψηφιακή διασύνδεση των τμημάτων. Διαθέτει 20 διαφορετικά Τμήματα-Υποειδικότητες.

Με την δημιουργία του Athens Eye Hospital δόθηκε η δυνατότητα να αντιμετωπίζονται και να επιλύονται πλέον με ασφάλεια στην χώρα μας όχι μονό σοβαρά και δύσκολα οφθαλμολογικά προβλήματα αλλά και προβλήματα αισθητικής χειρουργικής του πρόσωπου και της περιοοφθαλμικης περιοχής.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...