Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν κάρτες στάθμευσης από τον δήμο Κηφισιάς


Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και θέλοντας να συμβάλει στην εμπορική τόνωση της αγοράς, αποφάσισε να χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ προς όλους τους επισκέπτες και δημότες της Κηφισιάς από 15-12-2011 έως 5-1-2012 κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης διάρκειας μιας ώρας.



Η διάθεση θα γίνεται από τον Δήμο Κηφισιάς και τα Εμπορικά Καταστήματα.
Ήδη οι πρώτες 2000 κάρτες ΔΩΡΕΑΝ στάθμευσης παραδόθηκαν από τον κ. Χιωτάκη στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλωνίων κ. Σταμάτη Χασιώτη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν και οι υπόλοιπες.


Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης με αφορμή αυτή την απόφαση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και την διάθεση ΔΩΡΕΑΝ καρτών για την ελεγχόμενη στάθμευση, η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να δημιουργήσει μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη, να αλλάξει την ψυχολογία και να τονώσει την εμπορική κίνηση, γιατί τα καταστήματά μας, πρέπει να επιβιώσουν. Σας καλώ, με ότι μας απομένει πια, να μην ξοδέψουμε τις εορτές των Χριστουγέννων ούτε ένα ευρώ μακριά από την Κηφισιά. Οι επιχειρήσεις μας είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...