Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν ξεναγήσεις στο αρχαιολογικό μουσείο της Καβάλας

http://www.agelioforos.gr/files/Militsi%20Georgia/resized/mouseio_kavala_425x.jpg 
Ο δήμος Καβάλας και η διεύθυνση Πολιτιστικού Τουρισμού & Επικοινωνίας της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στηρίζουν και επικροτούν την πρωτοβουλία των τοπικών μελών του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης να προσφέρουν δωρεάν ξεναγήσεις στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης σε όσους Καβαλιώτες το επιθυμούν.

Πιο συγκεκριμένα, οι τοπικοί ξεναγοί, μέλη του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την ΙΗ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, προσφέρουν αφιλοκερδώς μία σειρά από ξεναγήσεις στους κατοίκους της Καβάλας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό να τους φέρουν αφενός σ’ επαφή με την πολιτιστική κληρονομιά, αφετέρου με το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης μας.

Το πρόγραμμα ξεναγήσεων στο μουσείο θα ξεκινήσει από αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 στις 11.00 το πρωί και θα επαναληφθεί τα επόμενα πέντε Σάββατα την ίδια ώρα. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες παρακαλούνται να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2510 222335 του αρχαιολογικού μουσείου Καβάλας καθημερινά από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.Μοναδική επιβάρυνση για όσους παρακολουθήσουν μία ξενάγηση είναι το εισιτήριο εισόδου στο μουσείο (γενική είσοδος 2 €, μειωμένη 1 €).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...