Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

2.285 συμβασιούχοι σε δήμους, ΕΛ.ΤΑ., υπηρεσίες

 

Τις 2.285 φτάνουν αυτή την εβδομάδα οι «ανοιχτές» θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου.
Τις 2.285 φτάνουν αυτή την εβδομάδα οι «ανοιχτές» θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου. «Πόλο έλξης» για υποψήφιους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αποτελούν οι 524 θέσεις που προκήρυξαν Υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ. στην Αττική, την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο. Τις θέσεις θα καταλάβουν διανομείς, υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης, οδηγοί και διαμετακομιστές. Εκατόν εβδομήντα έξι εποχικοί σε τεχνικές και βοηθητικές ειδικότητες προσλαμβάνονται σε 19 δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις.

2.285 συμβασιούχοι σε δήμους, ΕΛ.ΤΑ., υπηρεσίες


Πρόκειται κυρίως για καθηγητές φυσικής αγωγής, προσωπικό καθαριότητας και χειριστές μηχανημάτων. Αιτήσεις υποβάλλονται επίσης στο Κέντρο Ερευνας για Θέματα Ισότητας, όπου θα καλυφθούν 24 θέσεις, αλλά και στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος». Στο μεταξύ, το «πράσινο φως» άναψε η Διυπουργική Επιτροπή για την πρόσληψη 1.509 εποχικών σε δήμους για την κάλυψη υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα. Σαράντα θέσεις επικουρικού προσωπικού ενέκριναν τα συναρμόδια υπουργεία σε Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Θέσεις για Ελληνες από εταιρείες στη Νότιο Αφρική

Θέσεις για υπαλλήλους προσφέρουν σε Ελληνες εταιρείες της Νοτίου Αφρικής. Η χώρα παρουσιάζει υψηλή ζήτηση για ειδικότητες όπως μηχανικοί, τεχνικοί και οικονομολόγοι. Το «Εθνος - Εργασία» παρουσιάζει συγκεκριμένες θέσεις σε 10 πόλεις, αλλά και τις προϋποθέσεις για άδεια διαμονής και εργασίας στη χώρα.

ΚΕΚ
Δωρεάν προγράμματα γνώσης Η/Υ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
15.754 άνεργοι για 5μηνη εργασία σε Αττική - Δυτ. Ελλάδα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Προσλήψεις σε ΔΕΠΑ - ΕΛ.ΠΕ.

Τεχνίτες επιθεώρησης εξοπλισμού προσλαμβάνουν τα Ελληνικά Πετρέλαια. Σύντομα θα ξεκινήσει και η πρόσληψη 1.500 νέων υπαλλήλων από τη ΔΕΠΑ.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...