Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

''Από τη ντουλάπα με αγάπη''

Aπό την Ντουλάπα...με αγάπη...!!!

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πάμε στο εστιατόριο “Μαμίσιο” από τις 12 το μεσημέρι και φέρνουμε ρούχα και αξεσουάρ γυναικεία αλλά και ανδρικά για να τα ανταλλάξουμε. Ρούχα που αγαπάμε αλλά δεν μας χωράνε πια, ρούχα που δε φοράμε για οποιοδήποτε λόγο, ρούχα που δε μπορούμε να πετάξουμε, ρούχα ξεχασμένα στα βάθη της ντουλάπας! Ρούχα που μπορεί όμως να αρέσουν σε κάποια φίλη και να της είναι πραγματικά χρήσιμα.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Παραδίνεις μέχρι και έξι κομμάτια και παραλαμβάνεις τον αντίστοιχο αριθμό κουπονιών τα οποία εξαργυρώνονται με ίσο αριθμό ρούχων. Η διαδικασία θα ισχύει όλη την ημέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει περιορισμός στα είδη, φορέματα, μπλούζες, πουκάμισα, κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια, καπέλα, κάθε είδους αξεσουάρ...

Φυσικά μπορούν να συμμετέχουν και οι άντρες.
Όσα ρούχα θα περισσέψουν θα τα χαρίσουμε στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων.

Ειδικά για αυτήν την ημέρα στο εστιατόριο Μαμίσιο θα σερβίρονται κυρίως καφέδες (2€-3€), GLÜHWEIN δλδ ζεστό κρασί με λαχταριστά λουκάνικα (3€) και “Μαμίσια” μανιταρόσουπα (3€).
Ώσπου να αδυνατίσουμε ή να περιμένουμε να γυρίσει ο τροχός της μόδας, η vintage λογική και το προσωπικό γούστο είναι η τάση.

Από τη ντουλάπα με αγάπη!

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...