Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

 
Ξεκίνησαν χθες οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, (Α.Λ.Π.) Ηρακλείου. Θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιούνται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.


Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές αφορούν την πρώτη διδακτική περίοδο του Α.Λ.Π. με θέμα: «Υγεία & Προληπτική Ιατρική - Ψυχοσωματική Ιατρική», η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου. Οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη, ώρα 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα «ΚΑΣΤΕΛΑΚΗ», του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9. Στο Α.Λ.Π. εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές, οι οποίοι θα αναπτύσσουν έγκυρα, και με τρόπο απλό και κατανοητό από όλους, θέματα των αρμοδιοτήτων τους. Στην διάρκεια επίσης της διδακτικής περιόδου του Α.Λ.Π., θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, και άλλες παράλληλες δράσεις, με θεματολογία αιχμής, καθώς επίσης και εκπαιδευτικά ταξίδια, εντός και εκτός Κρήτης.

Στο Α.Λ.Π. δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας μόνο ένα συμβολικό ποσό εγγραφής 60 ευρώ, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λαμβάνουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί ένας μικρός αριθμός δωρεάν θέσεων για όσους άνεργους επιθυμούν να συμμετέχουν. Φιλοδοξία είναι ο νέος αυτός θεσμός για το Ηράκλειο, να αποτελέσει ένα κύτταρο επιστήμης και πολιτισμού.

Πληροφορίες & εγγραφές: Τηλ.: 6936492842 (κα Ελένη Βουγιούκαλου, υπεύθυνη διοργάνωσης) και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr

via

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική κίνηση!!! Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες μιας και τα παιδιά μας έχουν ανάγκη απο την προσφορά γνώσης της ελληνικής παιδείας που τόσο επιτηδευμένα προσπαθούν να υπονομεύσουν κάποιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...