Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Εκατό κιλά μέλι σε βρεφονηπιακό σταθμό από τη Γορτυνία

Ο Δήμαρχος δήμαρχος Γοτρυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Ζούνης και η πρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μαρία Ηλιοπούλου

Εκατό κιλά Γορτυνιακό μέλι, προσφορά του Δήμου Γορτυνίας παρέδωσε στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Αθηναίων ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος. Το μέλι δόθηκε μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας για την ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης αλλά και ανταλλαγής και αξιοποίησης εμπειριών μεταξύ ΟΤΑ.

Ο Δήμαρχος κος Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Ζούνη, παρέδωσε το μέλι των παραγωγών της Γορτυνίας στην πρόεδρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μαρία Ηλιοπούλου για τις ανάγκες του ιδρύματος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν γενικότερα θέματα, σχετικά με τις πρωτοβουλίες των Δήμων στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας.

Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε «Η Γορτυνία έχει αγνά και ποιοτικά προϊόντα και μπορούμε να τα προβάλουμε με κάθε ευκαιρία, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις σχέσεις αλληλεγγύης και συνεργασίας με άλλους Δήμους ή φορείς. Πέρα από τα άμεσα ανταποδοτικά οφέλη, θα έχουμε και μακροπρόθεσμα οφέλη, όταν στη συνείδηση του καταναλωτή τα Γορτυνιακά προϊόντα ταυτιστούν με την ποιότητα».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...