Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε δυσπραγούσες οικογένειες στην Πάφο


Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε οικογένειες στην Πάφο που διαπιστωμένα βρίσκονται σε πολύ δυσχερή θέση εξαιτίας της οικονομικής κρίσης διένειμαν τις τελευταίες μέρες πρατηριούχοι καυσίμων της Πάφου.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρωτοβουλία αυτή έγινε με τις ευλογίες και την παρότρυνση του Συνδέσμου Πρατηριούχων Πετρελαιοειδών Πάφου, μέλη του οποίου έλαβαν το τελευταίο διάστημα πολλά μηνύματα από παράγοντες της επαρχίας και πελάτες τους για οικογένειες που βρίσκονται σε οριακά σημεία ανέχειας. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των πρατηριούχων πετρελαιοειδών, Στέφανος Στεφάνου.

«Είμαστε μεν επιχειρήσεις που λειτουργούν με τους νόμους της αγοράς», είπε, «ωστόσο δεν παύουμε να αποτελούμε και μέρος του κοινωνικού συνόλου». Ο κ. Στεφάνου τόνισε ότι η φετινή χρονιά αποδεικνύει περίτρανα το βαθμό δυσκολίας των περισσότερων νοικοκυριών της Πάφου, αφού όπως είπε τόσο ο αριθμός όσων ζητούν εφοδιασμό τους σε πετρέλαιο θέρμανσης, όσο και τα ποσά που διαθέτουν καταδεικνύουν την οικονομική στενότητα στην αγορά.«Είναι συνηθέστατη πρακτική η παράκληση προς τους πρατηριούχους για πίστωση κάποιου χρόνου προκειμένου να αποπληρώσουν το φροτίο», τόνισε, «ενώ πολλοί μόνιμοι πελάτες δεν κάλεσαν φέτος για εφοδιασμό. Εμείς από την πλευρά μας, φροντίζουμε όπου διαπιστώνουμε ακραίες περιπτώσεις δυσχερειών να διευκολύνουμε όσο μπορούμε τους ανθρώπους».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...