Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Κοινωνικό παντοπωλείο και στον Δήμο Σουλίου

 
Την έναρξη λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου της Παραμυθιάς, ανακοίνωσε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη - Μπότση. Σύμφωνα με τη Δήμαρχο, το κοινωνικό παντοπωλείο θα στεγαστεί αρχικά στο χώρο του ΚΕΓΕ Παραμυθιάς ενώ εκτός από τα συσκευασμένα είδη, θα υπάρχουν και μερίδες μαγειρευτού φαγητού από την πολύτιμη συμβολή των τεσσάρων νηπιακών σταθμών της Παραμυθιάς.

Το πρόβλημα διατροφής των συνδημοτών μας, δεν είναι μονό σημερινό, ανάφερε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Μπραΐμη και σημείωσε ότι η ανθρωπιά του κόσμου δίνει αισιόδοξα μηνύματα.

Ο θεσμός του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" παρέχει δωρεάν ή με χαμηλές τιμές, είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λπ. σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα των προϊόντων στα οποία τίθενται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.Οι οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο επιλέγονται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου, βάσει συγκεκριμένων οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων και έχουν πρόσβαση στο κατάστημα με την επίδειξη ειδικής κάρτας.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...