Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μουσικός διαγωνισμός ΌλαFree


Το ΌλαFree στηρίζει κάθε καινούρια προσπάθεια σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και για αυτό δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει νέους καλλιτέχνες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στην ελληνική μουσική σκηνή. Τρεις (3), λοιπόν, τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αυθεντικό cd της Άννας Μπουρμά. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το πρωί της Παρασκευής 27/1/2012 στέλνοντας ένα mail στο olafree@hotmail.gr, με θέμα "Άννα Μπουρμά" και το ονοματεπώνυμό σας. Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά το ΌλαFree και δεν υπάρχει  κάποια άλλη χρέωση. 

Η πολλά υποσχόμενη Άννα κατάγεται από την Αθήνα και σπούδασε κλασσικό πιάνο στο ωδείο Ν. Σμύρνης. Σε ηλικία 14 ετών έκανε την πρώτη της συμμετοχή σε δίσκο, στο άλμπουμ του Τάκη Μπουρμά "Κήπο στην Ταράτσα", τραγουδώντας το "Παρατράγουδο".

Η Άννα Μπουρμά πριν 9 χρόνια έκανε την εμφάνιση της δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα με ένα τραγούδι του Τάκη Μπουρμά ''το ζεϊμπέκικο κορμί σου ''που είχε κάνει αίσθηση και στον κόσμο άλλα και στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς πολλών γνωστών σταθμών. Στην συνέχεια ερμήνευσε άλλο ένα υπέροχο τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη με τίτλο ''Φυσαλίδα''.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2011 παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Τα Ρόδα της Αυλής" στο οποίο συμμετέχει και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Εκτός από τον Τάκη Μπουρμά που συνέθεσε τα 9 από τα 10 τραγούδια του δίσκου και δάνεισε τους υπέροχους στίχους του, στίχους έχουν δανείσει οι Θοδωρής Γκώνης ('2000 ρήματα'') και ο Σωτήρης Βώπης (''Μακρινά Αστέρια'').

Σε αυτό το δίσκο μας χάρισε μια από τις ωραιότερες ερμηνείες του, o Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο ντουέτο ''Ονειροπόλος ''. Μια  πολύ τρυφερή στιγμή του δίσκου που από το πρώτο άκουσμα μας συγκίνησε όλους.

Ο δίσκος κλείνει με το τραγούδι ''Μη μου λέτε'' σε ποίηση της Σιμπύλ ( 1893 - 1934) Ζαμπέλ Χράντ Ασαντούρ σε μετάφραση του Κούλη Αλέπη. Σε αυτό το τραγούδι η Άννα μόνη στο πιάνο της ερμηνεύει αυτό το υπέροχο τραγούδι.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Άννα Μπουρμά μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας annabourma.gr αλλά και της σελίδας της στο Facebook.

Δείτε το βίντεο από το τραγούδι " Το ζεϊμπέκικο κορμί σου"...



Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...