Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Μετατρέψτε το βιογραφικό σας σε infographic

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/c4616e3fdf88de6d2cb98771f187408c_XL.jpg?t=1326307524 

Μια νέα υπηρεσία έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο βιογραφικό σας σημείωμα, μετατρέποντάς το σε infographic για να εντυπωσιάσετε τους πιθανούς εργοδότες σας.
Η re.vu σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με τη μορφή infographic, που παρουσιάζει την καριέρα, τις πιο σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής πορείας, αλλά και την online παρουσία σου στα κοινωνικά δίκτυα.

Εισάγοντας τα δεδομένα του βιογραφικού σημειώματος που υπάρχουν στο προφίλ ενός χρήστη στο LinkedIn, η re.vu δημιουργεί τον βασικό σκελετό το γραφήματος.

Στη συνέχεια μπορεί ο καθένας να προσθέσει χειροκίνητα οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και λεπτομέρεια επιθυμεί, και να διαμορφώσει το cv ανάλογα με τον εργοδότη στον οποίο θέλει να το αποστείλει. Εάν δεν υπάρχει προφίλ στo LinkedIn, όλα τα δεδομένα μπορούν να περαστούν και χειροκίνητα.

Η υπηρεσία δίνει επίσης τη δυνατότητα προσθήκης φωτογραφίας, αλλά και links προς τα προφίλ που διαθέτει ο χρήστης σε Facebook, Twitter, Flickr ή Google+.

Εάν για παράδειγμα είστε γραφίστες ή φωτογράφοι, υπάρχει ειδική κατηγορία στην οποία μπορείτε να βάλετε εικόνες της προσωπικής σας δουλειάς (υποστηρίζονται τύποι αρχείων PNG, JPG και GIF).

Αν πάλι θέλετε να παρουσιάσετε γραπτά κείμενα της δουλειάς σας, υποστηρίζονται αρχεία PDF, DOC, DOCX, ODT και PPT για να ανεβάσετε ένα δείγμα.

Αφού ολοκληρώσετε την εισαγωγή όλων των λεπτομερειών, μπορείτε να κάνετε preview του βιογραφικού σας και να επικεντρωθείτε στο design. Υπάρχουν 12 διαθέσιμα θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να αλλάξετε την εικόνα φόντου και τα χρώματα με ένα μόνο κλικ.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...