Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Το Womex για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Το διεθνές φεστιβάλ "Womex" για πρώτη φορά στη Θεσσσαλονίκη!

Τον Οκτώβριο του 2012 η Θεσσαλλονίκη θα φιλοξενήσει το world music festival "Womex" το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 17 έως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012.
Καλλιτέχνες, γραφεία management, δισκογραφικές και εκδοτικές εταιρείες, διοργανωτές συναυλιών και φεστιβάλ θα έρθουν στην πόλη, για να έχουν επαφές και συνεργασίες, ενώ μεγάλος αριθμός επισκεπτών θα περάσει από τα περίπτερα για μια γνωριμία με τους καλλιτέχνες και τις δουλειές τους. Μετά από τρία χρόνια συνεχούς διοργάνωσης στην Κοπεγχάγη  η Womex θα γιορτάσει τα 15α γενέθλιά της στη Θεσσαλονίκη.

Σε λιγότερο από ένα  χρόνο στην πόλη θα βρεθούν 300 καλλιτέχνες και 2.500 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, ενώ η διευθύντρια παραγωγής της έκθεσης, Ντανιέλα Τόμπερ, σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά που η Womex θα πραγματοποιηθεί στη νοτιοανατολική Ευρώπη, "γεγονός που αποτελεί τεράστια ευκαιρία για χιλιάδες επισκέπτες να ανακαλύψουν την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, μέσα από τους μουσικούς τους θησαυρούς".

Τη διοργάνωση της έκθεσης θα αναλάβουν η HELE-XPO και η Gaia Live, υπό την εποπτεία του ΥΠΠΟΤ και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...