Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας από την Ελληνική Τράπεζα


Η Ελληνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρει 120 κιλά τροφίμων, όπως ρύζι, φακές, ρεβίθια και φασόλια, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Διευθυντής του Καταστήματος Λάρισας, Δημήτρης Κυριακόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στους οποίους διέθεσε τα τρόφιμα. Τη δωρεά, εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων, παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δράσεων, Σπυρίδων Μπαρμπούτης.

Είδη πρώτης ανάγκης
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων λειτουργεί από τον Ιούλιο 2010 και προσφέρει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη οικιακού καθαρισμού, καθώς και ενδύματα και υποδήματα σε δημότες που έχουν ανάγκη, οι οποίοι επιλέγονται από την κοινωνική υπηρεσία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων με βάση συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια.

Η Γενική Διευθύντρια Δικτύου Καταστημάτων Ελλάδος, Αικατερίνη Σιακαλλή, δήλωσε: "Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένας ανθρώπινος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος οργανισμός, ο οποίος, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει την Κοινωνία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον και αποδεικνύει έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπό της και την ευαισθησία της προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε".

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...