Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κοινωνικο παντοπωλείο στον Άλιμο


Ξεκίνησε στο Δήμο Αλίμου η λειτουργία του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να υποστηριχθούν  οικογένειες που έχουν ανάγκες σε τρόφιμα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (λεωφ. Καλαμακίου 72 & Ερεχθείου 31), όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αντίληψης του Δήμου μας και στη συνέχεια διανέμονται δωρεάν σε συνανθρώπους μας που έχουν σοβαρές ανάγκες για την επιβίωσή τους.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 09:00–14:00 (Τετάρτη μέχρι 17:00), μπορούν να προσφέρουν:
• ΤΡΟΦΙΜΑ, όποιος κάτοικος ή κατάστημα επιθυμεί.
• ΦΑΡΜΑΚΑ, τα φαρμακεία της περιοχής μας.
• ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, οι φούρνοι και τα εστιατόρια της πόλης μας.
Σημειώνουμε ότι ήδη συμμετέχουν στην προσπάθεια και οι λαϊκές αγορές της πόλης μας, προσφέροντας φρέσκα προϊόντα.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
● Σε περίπτωση που κάποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει τρόφιμα, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να τα μεταφέρει ο ίδιος, παρακαλούμε να απευθύνεται στα τηλέφωνα 210 9886947 και 210 9886950, προκειμένου να το επισκέπτεται και να παραλαμβάνει τα είδη υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
● Όποιος επιθυμεί να αναφέρει ανάγκες, δικές του ή ανθρώπων που γνωρίζει, για τρόφιμα ή φάρμακα, ώστε να εξυπηρετείται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210 9883140. Θα προηγείται κοινωνική έρευνα από Κοινωνικό Λειτουργό, για να διασταυρώνεται η ύπαρξη ανάγκης.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...