Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Πράξη Αγάπης και Αλληλεγγύης από το Δήμο Παιανίας


Ο Δήμος Παιανίας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, την περίοδο των εορτών προσέφερε τρόφιμα και είδη ιματισμού σε δημότες που τα είχαν ανάγκη. Όλα τα είδη που προσφέρθηκαν ήταν χορηγία εταιρειών αλλά και ιδιωτών που ευαισθητοποιήθηκαν για μια ακόμα φορά και με την βοήθειά τους έδωσαν χαρά και ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που έχουν δυσκολίες αυτό τον καιρό.

Σε συνεργασία της Προέδρου του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κας Καίτης Ανδρέου με την ομάδα των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς και της Κοινωνικής Λειτουργού, διατέθηκαν τρόφιμα και ρούχα συνολικά σε 30 νοικοκυριά με δυσκολίες επιβίωσης.

Αξιολογήθηκαν οι ανάγκες των ανθρώπων που είχαν πραγματική ανάγκη στήριξης και η διανομή πραγματοποιήθηκε με απόλυτα διακριτικό τρόπο αποφεύγοντας τον κοινωνικό στιγματισμό των ευπαθών αυτών κοινωνικών ομάδων.

Ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης αναλογιζόμενος τις ανάγκες των συμπολιτών μας θα συνεχίσει την στήριξη τους όλο το χρόνο με ταπεινότητα και πραγματικό ενδιαφέρον, διασφαλίζοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...