Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Make A Wish.. χαρίζοντας χαμόγελο στα παιδιά


Το «Make-A-Wish» Foundation ξεκίνησε στην Αριζόνα των Η.Π.Α. το 1980. Με την υποστήριξη και την αφοσίωση 46.000 εθελοντών, έχει εκπληρώσει περίπου 173.000 ευχές παιδιών σε 31 χώρες σε όλον τον κόσμο. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού «ΜΑΚΕ-Α-WISH INTERNATIONAL». Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του.


Όλα άρχισαν με τον Chris, ένα επτάχρονο αγόρι που έπασχε από λευχαιμία. Το όνειρό του, να γίνει αστυνομικός, πραγματοποιήθηκε. Φορώντας τη στολή που είχε ραφτεί στα μέτρα του, ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του συναδέλφου του και άρχισε τις αστυνομικές αρμοδιότητές του-έδωσε κλήση στους γείτονές του, βοήθησε στην ομαλή κυκλοφορία των αυτοκίνητων, κλπ.

Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά του... Όσοι συμμετείχαν στην εκπλήρωση της ευχής του Chris, συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν και σε άλλα άρρωστα παιδιά τη δυνατότητα μιας παρόμοιας εμπειρίας.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε πάνω από 530 σοβαρά άρρωστα παιδιά χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...