Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

"3η AVIATION CAREER DAY": Διέξοδος για εργασία εντός και εκτός Ελλάδας


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οργανώνεται η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού "3η AVIATION CAREER DAY" αυτό Σάββατο 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL της Αθήνας.
Όπως μαρτυρά ο τίτλος, πρόκειται για μια εκδήλωση αφιερωμένη στο σύνολο των επαγγελμάτων του αεροπορικού χώρου, από πιλότους και αεροσυνοδούς μέχρι μηχανικούς αεροσκαφών, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, στελέχη αεροδρομίου, στελέχη επίγειας εξυπηρέτησης και συμβούλους αερομεταφορών.

Στις επαγγελματικά δύστοκες ημέρες που διανύουμε, τα αεροπορικά επαγγέλματα προσφέρουν μια πιθανή διέξοδο για εργασία εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες από καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι θα περιγράψουν τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγέλματος αλλά και τον τρόπο για να το σπουδάσουν όσοι ενδιαφέρονται. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση με τις σχολές που παρέχουν επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Σε ξεχωριστή αίθουσα, εταιρείες θα δέχονται βιογραφικά σημειώματα ενδιαφερόμενων. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Αναλυτικά, λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  www.aviationcareerday.gr

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...