Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μοίρασαν δωρεάν 3,5 τόνους χυμού και συνεχίζουν...


Στο πλαίσιο προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εγκαινιάστηκε εδώ και λίγες εβδομάδες οι «Χυμοί Κάμπου» συνεχίζουν  να διανέμουν δωρεάν σε σχολεία , συσσίτια και φυλακές μεγάλες  ποσότητες συσκευασιών μισού λίτρου.

«Μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί  πάνω από 600 κιβώτια χυμού με συσκευασίες του μισού λίτρου» σημείωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το πρόγραμμα όπως εξηγεί ξεκίνησε «σε μια προσπάθεια ώστε να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο που μπορούμε όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και γενικά όσους περισσότερους γίνεται»
Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση φαίνεται να έπαιξε η ευαισθητοποίηση των μετόχων απέναντι στο φαινόμενο του υποσιτισμού  που παρουσιάζεται όλο και πιο έντονα στην ελληνική κοινωνία.
«Η ιδέα γεννήθηκε τότε. Βέβαια ευτυχώς στη Χίο ακόμα δεν έχουν αναφερθεί τέτοια φαινόμενα αλλά ή ανάγκη συσσιτίων καθώς και η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση»

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα σχολεία του νομού από τα νηπιαγωγεία έως και τα λύκεια  και πρόκειται να συνεχιστεί και τον Απρίλιο.
Σημαντική λεπτομέρεια ότι η εταιρεία δεν δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στα ΜΜΕ.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...