Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Φθηνές πατάτες και από το Δήμο Γαλατσίου


Ντόμινο στους δήμους από το  «Κίνημα κατά των μεσαζόντων», στη μάχη για φθηνότερη τιμή στις πατάτες. Έτσι, μετά τους δήμους Αργυρούπολης και Παλλήνης, αλλά και το Δήμο Αχαρνών -που προμηθεύεται, για παράδειγμα, φτηνά πορτοκάλια από τους παραγωγούς του Άργους Αργολίδας-, ακολουθεί και ο Δήμος Γαλατσίου.

«Με γνώμονα τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα μας και τις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, δημιουργεί ανάχωμα στην κρίση και προχωρά σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου με στόχο τη διανομή φτηνής πατάτας», σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση.

Όσοι, λοιπόν, πολίτες επιθυμούν να προμηθευτούν φθηνές και καλές πατάτες, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση παραγγελίας, έντυπο της οποίας θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους) τηλ.210-2143300 ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.galatsi.gov.gr, στα «Νέα - Ανακοινώσεις».

Η συλλογή των αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το έντυπο παραγγελίας στο ισόγειο του δημαρχείου από τις 09:00 έως τις 17:00.

Σημειώνεται ότι θα διατίθενται συσκευασίες των 20 κιλών με 6,40€ και των 30 κιλών με 9€ στις τιμές περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 13%. Η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 κιλά.

Η πρώτη φάση της διανομής θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας τη Δευτέρα 12 Μαρτίου μετά τις 09:00 στο χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ δίπλα στο δημαρχείο,

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...