Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Δεντροφύτευση στην Αρχαία Ολυμπία


Η ΕΛΙΞ, ως συνέχεια του έργου της εδώ και σχεδόν 10 χρόνια στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, έργο που έχει αναγνωριστεί και από το Υπουργείο Πολιτισμού, μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε στην καθιερωμένη ετήσια οικολογική δράση που στόχο έχει την περιποίηση του λόφου της Γαλανής!

Εκτός από την δενδροφύτευση θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο! Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δεσμεύσετε τη θέση μας είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής, και να καταβάλετε το ποσό συμμετοχής (50€) είτε στα γραφείο της ΕΛΙΞ (Βερανζέρου 15, Πλατεία Κάνιγγος ) είτε στην τράπεζα μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία. Σε αντίθετη περίπτωση η κράτηση θα θεωρηθεί άκυρη.

Οι μεταφορές θα γίνουν με ίδια μέσα. Θα γίνει τέτοιος συντονισμός ώστε να μοιραστεί η βενζίνη και να αφήσουμε όσο δυνατόν λιγότερο οικολογικό αποτύπωμα. Όταν διαμορφωθεί η ομάδα θα ακολουθήσει επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες, σημεία συνάντησηςκαι τα της δουλειά μας εκεί. Το ποσό συμμετοχής για το διήμερο ανέρχεται στα 50€ κα ιπεριλαμβάνει: διαμονή για δύο νύχτες, Παρασκευή και Σάββατο, την πλήρη διατροφή, τα snack, και την ασφάλιση των εθελοντών.

Τα στοιχεία του λογαριασμού για την κατάθεση στην τράπεζα είναι:

Τράπεζα: ALPHA Bank Account Holder: Conservation Volunteers Greece Λογαριασμός: 121-00-2002-008336 IBAN: GR7001401210121002002008336

Σημείωση: Στο καταθετήριο της τράπεζας μην ξεχάσετε να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας. Πού: Αρχαία Ολυμπία, Λόφος Γαλανής Πληροφορίες: projects@elix.org.gr , 2103825506

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...