Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δίνουν δωρεάν... ελπίδα σε καρκινοπαθείς




give_hope2

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Βας.Σοφίας 66) τα εγκαίνια του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Δώσε Ελπίδα – Give Hope» που θα παρέχει δωρεάν και χωρίς κριτήρια επιλογής συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε διάφορες ευπαθείς ομάδες, όπως άτομα που πάσχουν από καρκίνο και τους συγγενείς τους..
Επιπλέον θα πλαισιώνει το φιλανθρωπικό του έργο με κοινωνική και ιατρική έρευνα με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής ο Μηλιός ογκολόγος γιατρός Νικόλαος Μπαρμπαντωνάκης, πρόεδρος του δ.σ.. Μαζί του οι Αθανασόπουλος - Αντιπρόεδρος, Χρήστος Τσαρμακλής - Ταμίας, Ιωάννης Χριστογιαννόπουλος - Γραμματεία και Ολγα Αλεξοπούλου - Μέλος.

Το «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ» στελεχώνεται από επαγγελματίες του χώρου υγείας (μεταξύ αυτών Ογκολόγους, Ψυχιάτρους και Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς) με σκοπό να παράσχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και με ανθρωπιά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, συμπληρώνοντας έτσι κενά που υπάρχουν στο ΕΣΥ. Στον χώρο μας τελούνται συνεδρίες ομαδικής και οικογενειακής υποστήριξης από ειδικούς με εμπειρία σε αυτούς τους τομείς.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο χώρο του «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ» βρέθηκε πολύς κόσμος για να δώσει και αυτός με τη σειρά του ελπίδα στο πρωτοποριακό εγχείρημα αυτών των ανθρώπων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ» http://www.givehope.gr

Στα εγκαίνια παρουσιάστηκε και η έκθεση φωτογραφίας του Αργύρη Δρόλαπα.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...