Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Φθηνές πατάτες και στη Λάρισα


Και στη Λάρισα έφτασε «το κίνημα της πατάτας»...
αφού από χθες το βράδυ και μέσω της ιστοσελίδας της πρωτοβουλίας «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας» (http://www.energw.gr/), γίνονται ήδη παραγγελίες για την προμήθεια ποσοτήτων πατάτας στην τιμή των 0,25 ευρώ το κιλό και με ελάχιστη παραγγελία τα 20 κιλά, δηλαδή 5 ευρώ τα 20 κιλά). Η διάθεση των ποσοτήτων πατάτας θα γίνει, όπως έχει ανακοινωθεί, το επόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου στην Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.

via

9 σχόλια:

  1. Αναφέρεται ξεκάθαρα στο άρθρο. Θα μπείτε στην ιστοσελίδα http://www.energw.gr. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα. Προς το παρόν δεν γίνονται άλλες παραγγελίες για το Σάββατο 10 Μαρτίου αλλά μπορείτε να παραγγείλετε για κάποια επόμενη ημερομηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορω να βρω την φορμα.. μηπως μπορειται να το διευκρινισεται ? Υπαρχει αλλοσ τροπος παραγγελειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο σχόλιο μας αν μπείτε στην ιστοσελίδα http://www.energw.gr/ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες. Είμασταν ξεκάθαροι. Πότε ξεκινούν οι νέες παραγγελίες για το Μάρτιο και άλλα χρήσιμα βρίσκονται ΟΛΑ εκεί αναλυτικά. Αριστερά θα βρείτε και την αίτηση συμμετοχής (η οποία είναι η φόρμα που σας είπαμε παραπάνω), όταν αρχίσουν να δέχονται και πάλι (αφού η διανομή για 10 Μαρτίου έκλεισε) θα μπορείτε να υποβάλλετε εκεί τα στοιχεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενημερωτικα σας πληροφορω οτι η φορμα (αιτιση συμμετοχης) ,που μας παραπεμπεται να κανουμε παραγγελειες , γραφει με μεγαλα και κοκκινα γραμματα:(Θα σας παρακαλούσαμε μέσα από αυτή τη φόρμα αίτησης να μην κάνετε παραγγελίες προϊόντων αλλά μόνο να δηλώνετε αν θέλετε να συμμετέχεται στις δράσεις της ομάδας). Μαλλον δεν ησασταν ξεκαθαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον ήμασταν. Αναφέρουν πως θα ενημερώσουν όταν ξαναξεκινήσουν οι παραγγελίες. Οπότε να παρακολουθείτε συχνά τη σελίδα τους και μόλις ανακοινώσουν (ναι, θα ενημερώσουμε κι εμείς) να υποβάλετε την αίτηση στη συγκεκριμένη φόρμα. Στο προηγούμενο σχόλιο αναφέραμε πως η διανομή για 10 Μάρτη έκλεισε έτσι κι αλλιώς. Μόλις ορίσουν νέα ημερομηνία θα μπορείτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας. Για αυτό είναι καλό να παρακολουθείτε τη σελίδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μέχρι να ξεκινήσουν οι νέες συμμετοχές ζητούν εθελοντές. Μόλις οριστεί η νέα ημερομηνία για διάθεση πατάτας στην ίδια φόρμα θα μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή για να παραλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala k pote 8a to ma8oume ayto??pote 8a anoixei h forma??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...