Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Νέες παραγγελίες για φθηνή πατάτα από το Δήμο Αγίου Δημητρίου


Στο πλαίσιο της διευκόλυνσης που παρέχει στους δημότες του, σχετικά με την αγορά πατάτας απευθείας από τους παραγωγούς, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ενημερώνει πως η λήψη παραγγελιών για τη δεύτερη διανομή πατάτας Νευροκοπίου ξεκίνησε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις παραγγελίες τους στο δήμο με τους ακόλουθους τρόπους: με e-mail dad-may@dad.gr, με fax 210-9714303, ή συμπληρώνοντας το έντυπο παραγγελίας το οποίο είναι διαθέσιμο στο ισόγειο του δημαρχείου (Αγ. Δημητρίου 55) και παραδίδοντας το στον υπάλληλο της φύλαξης.

Για την εκτέλεση των παραγγελιών, οι δημότες θα ενημερωθούν από τις ανακοινώσεις οι οποίες θα αναρτηθούν στα δημοτικά κτήρια και τις υπηρεσίες, καθώς επίσης και από την αντίστοιχη ανάρτηση-ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου (www.dad.gr) .

«Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο της προσπάθειας που αφορά στην πρόσβαση των πολιτών σε φθηνά προϊόντα -παρ' όλες τις δυσκολίες, οι οποίες κυρίως οφείλονται στην απειρία παροχής παρόμοιων υπηρεσιών από το Δήμο-, την Κυριακή 18 Μαρτίου επιτεύχθηκε η επιτυχής εξυπηρέτηση 2000 συνδημοτών μας, με την παράδοση παραγγελιών που συνολικά άγγιξαν τους 81 τόνους προϊόντος», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...