Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Την Κυριακή καθαρίζουμε την Τριανδρία

http://www.thestival.gr/media/k2/items/cache/fb2a89a88daae7b10ccdf0f124eb2aed_M.jpg

Νέες εξορμήσεις Καθαριότητας σε δημόσιους, κοινόχρηστους χώρους ξεκινούν με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή ομάδων εθελοντών, μαθητών, ενεργών πολιτών και οργανώσεων, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες.

Η πρώτη από τις εξορμήσεις αυτές θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 10:00, στη Δημοτική Κοινότητα Τριανδρίας, σε μια οργανωμένη και στοχευμένη προσπάθεια για τον καθαρισμό χώρων πρασίνου, πλατειών και πεζοδρόμων.

Μαθητές, πρόσκοποι, εθελοντές και στελέχη της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας και της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας, θα δώσουν το ραντεβού τους στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Αγίου Δημητρίου.

Στους εθελοντές θα παρασχεθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός από τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες θα συντονίσουν την όλη προσπάθεια, για αποψιλώσεις, συλλογή ογκωδών, κλπ.

"Η άμεση συνεργασία και η ανταπόκριση των δημοτών αποδίδει καρπούς. Έχουμε δηλώσει ότι βασιζόμαστε στην ευαισθητοποίηση και στην εθελοντική διάθεση και συμμετοχή των δημοτών. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στις καθημερινές τους δραστηριότητες αλλά και με την εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας, βοηθούν στην προσπάθεια του Δήμου για καθαρή Θεσσαλονίκη διότι είναι σαφές ότι η καθαριότητα, η ανακύκλωση και η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας", τόνισε ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...