Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Invest in Greece - Επιχειρηματική αποστολή στο Πεκίνο

Eπιχειρηματική αποστολή στο Πεκίνο με τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών, από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2012, διοργανώνει το Invest In Greece, σε συνέχεια της συστηματικής προσπάθειας του οργανισμού για την προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος από την αγορά της Κίνας στη χώρα μας.

Η αποστολή ακολουθεί την τρίτη κατά σειρά συμμετοχή του Invest in Greece στη διεθνή έκθεση China Overseas Investment Fair (COIF) στο Πεκίνο τον Νοέμβριο του 2011 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής πρεσβείας στο Πεκίνο και του υπουργείου Εμπορίου της Κίνας (MOFCOM).

Κατά τη διάρκεια της αποστολής θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων και κατ' ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές προτάσεις ελληνικών επιχειρήσεων σε εκπροσώπους κινεζικών εταιρειών.

Eως σήμερα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μεγάλες κινεζικές επιχειρήσεις (από τους κλάδους της ενέργειας, των ακινήτων, των κατασκευών, των τροφίμων, των μεταφορών, της άμυνας, των ορυκτών, του τουρισμού και επενδυτικών κεφαλαίων) για συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...