Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Kαι ελαιόλαδο στον Δήμο Βύρωνα


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο παραγγελίας και να το καταθέσουν από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στην είσοδο του Δημαρχείου καθημερινά (από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή) από τις 8:00π.μ. έως τις 3:00μ.μ., από όπου λαμβάνουν και το αποδεικτικό της παραγγελίας τους.
Το προϊόν (έξτρα παρθένο ελαιόλαδο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πετρίνας Λακωνίας με οξέα κάτω από 0,5%) διατίθεται σε συσκευασία των 5 λίτρων και η τιμή του είναι 14,50 ευρώ ανά συσκευασία. Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ αλλά και τα έξοδα μεταφοράς.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η δύσκολη οικονομική περίοδος που διανύουμε, αλλά και η μεγάλη ανταπόκριση των συνδημοτών μας στην πρωτοβουλία που πήραμε για τη διάθεση πατάτας χωρίς μεσάζοντες, μας οδήγησε να κινηθούμε άμεσα στην ένταξη και άλλων προϊόντων. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε την πρωτοβουλία σε όσο το δυνατόν περισσότερα βασικά προϊόντα και το εγχείρημα αυτό να έχει συνέχεια και διαχρονικότητα, έτσι ώστε να μπορέσει να φέρει αποτελέσματα» τόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Συνεχίζεται η υποβολή νέων εντύπων παραγγελίας πατάτας για εκείνους που δεν πρόλαβαν να αιτηθούν και να συμπεριληφθούν στην πρώτη παραγγελία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο και να το καταθέσουν στην είσοδο του Δημαρχείου Βύρωνα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, από όπου λαμβάνουν και το αποδεικτικό της σχετικής παραγγελίας. Η τιμή είναι 6 ευρώ το τσουβάλι των 20 κιλών, δηλαδή 0,30 ευρώ το κιλό (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα 210-7652511, 213 2008658, 210 7652411).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...