Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Συμπαίκτες στη συγκέντρωση τροφίμων...Δήμος Πειραία και Ολυμπιακός


Εκστρατεία αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες του Πειραιά διοργανώνει ο Δήμος με κεντρικό σύνθημα «όσοι πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί».

Mέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη στην πλατεία Κοραή θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διανεμηθούν σε άστεγους και οικονομικά αδύναμες οικογένειες από τη Δημοτική Τράπεζα Αγάπης και Προσφοράς.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί με το δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο η πρόεδρος της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης (ΚΟΔΕΠ) Πασχαλίνα Καλαγιά ανακοίνωσε ότι περισσότερες από 1.100 οικογένειες στον Πειραιά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ ανέφερε ότι στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα θα συμμετέχει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δήλωσε ότι το Σάββατο  7 Απριλίου στις 12:00 θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κοραή όλοι οι παίχτες του Ολυμπιακού για να βοηθήσουν την προσπάθεια ενώ θα μιλήσουν και θα μοιράσουν αυτόγραφα στα παιδιά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο δήμος έχει πετύχει από δωρεές ανωνύμων να καλυφθούν στεγαστικές ανάγκες αστέγων σε ξενοδοχείο, ενώ ανακοίνωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα εγκαινιαστεί στην είσοδο του δημαρχείου το γραφείο Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...