Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Παγκύπρια εκστρατεία συλλογής τροφίμων για τους δοκιμαζόμενους Έλληνες



Ο πρέσβης της Ελλάδας Βασίλης Παπαϊωάννου κήρυξε το μεσημέρι του Σαββάτου την έναρξη παγκύπριας εκστρατείας συλλογής τροφίμων, που θα διατεθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία για βοήθεια των δοκιμαζομένων Ελλήνων που κατοικούν στα νησιά της άγονης γραμμής, στις περιφέρειες Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Κρήτης.
Η εκστρατεία, που έχει υιοθετήσει το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες», θα διαρκέσει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, 14 Απριλίου.

Ο Έλληνας πρέσβης εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τη διοργάνωση της εκστρατείας, που είναι πρωτοβουλία του ιδιωτικού τομέα της Κύπρου, για να συνεχίσει η υλική και ηθική στήριξη στις κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες, λόγω της οικονομικής κρίσης. Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται πολύ στοχευμένα στις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες, επεσήμανε ο κ. Παπαϊωάννου και πρόσθεσε ότι για ακόμη μία φορά επαναβεβαιώνεται η αλληλεγγύη της Κύπρου προς τους Έλληνες αδελφούς και «αποτελεί ακόμη ένα μήνυμα των αδιάρρηκτων δεσμών του ελληνισμού Κύπρου- Ελλάδας».

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά, πηγή: zougla.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...