Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Οι παιδικοί σταθμοί Νεάπολης - Συκεών ανοιχτοί την περίοδο του Πάσχα


Aνοιχτοί και το Πάσχα οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Nεάπολης- Συκεών

Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του δήμου Νεάπολης-Συκεών στη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, εκτός από τις επίσημες αργίες.
Το ίδιο διάστημα στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) θα λειτουργήσουν και πρωινά τμήματα, εκτός από τα απογευματινά.

Ειδικότερα, οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν με το σύνηθες πρόγραμμα και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων με το κανονικό ωράριο (6.30π.μ.-4.30μ.μ.) τις εξής ημέρες: Μ.Δευτέρα 9, Μ.Τρίτη 10, Μ.Τετάρτη 11, Μ. Πέμπτη 12 και Τρίτη 17, Τετάρτη 18, Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Απριλίου 2012.

«Κρατάμε ανοιχτούς τους παιδικούς σταθμούς με ευθύνη και παρά τις αντιδράσεις κάποιων, ευτυχώς ελάχιστων συνδικαλιστών. Γνώμονάς μας ήταν και είναι η έμπρακτη στήριξη των γονιών και ιδιαίτερα όσων απασχολούνται στον απαιτητικό ιδιωτικό τομέα. Βρέφη, νήπια και παιδάκια απασχολούνται δημιουργικά, χωρίς οι γονείς να υποχρεώνονται σε επιπλέον οικονομική επιβάρυνση», τονίζει ο δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Σίμος Δανιηλίδης.

Σε ότι αφορά τα προγράμματα των ΚΔΑΠ, θα λειτουργήσουν τρία πρωινά τμήματα για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, και συγκεκριμένα:
•    στο ΚΔΑΠ Οδ.Φωκά για την απασχόληση-φύλαξη των παιδιών της Δ.Ε. Συκεών και της Δ.Ε. Αγ.Παύλου (τηλ.: 2310.249954),
•    στο ΚΔΑΠ Αθ.Διάκου για τις ανάγκες της Δ.Ε. Νεάπολης (τηλ.: 2310.566720), και
•    στο ΚΔΑΠ Πεύκων για τις ανάγκες της Δ.Ε. Πεύκων (2313.502225).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...