Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Εθελοντισμός στην Ευρώπη επί πληρωμήΤην δυνατότητα να εργαστούν εθελοντικά σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στον τομέα που τους ενδιαφέρει θα έχουν νέοι και νέες ηλικίας 18 έως 30 ετών, μέσω του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Το πρόγραμμα διαρκεί από έναν έως δώδεκα μήνες και καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής καθώς και έναν συμβολικό μισθό. Ο κάθε εθελοντής, με την ολοκλήρωση της δραστηριότητάς του λαμβάνει βεβαίωση της ΕΕ με την οποία αναγνωρίζονται οι δεξιότητες και ικανότητες τις οποίες απέκτησε κατά τη διάρκεια της εθελοντικής εργασίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση μέχρι τις 20 Απριλίου, επικοινωνώντας με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο τηλέφωνο 2310-703702.

Ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποιεί αποστολές νέων στο εξωτερικό, μέσω του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσία και φιλοξενεί δύο έως τέσσερις εθελοντές από την Ευρώπη ανά εξάμηνο.

via


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...