Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Φιλανθρωπικό bazaar στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης



Φιλανθρωπικό Bazaar σήμερα στο δήμο Νεάπολης- Συκεών

Προσκλητήριο ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης απευθύνουν οι εργαζόμενοι στον Βρεφονηπιακό Σταθμό "Κολοκοτρώνη" του δήμου Νεάπολης-Συκεών με την πρωτοβουλία που ανέλαβαν για τη στήριξη συνδημότη μας που χρήζει μακροχρόνιας και δαπανηρής θεραπείας.
Σήμερα, Πέμπτη 24 Μαΐου, από τις 18:00 έως τις  21:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου-5ου δημοτικού σχολείου Συκεών, οι εργαζόμενοι διοργανώνουν φιλανθρωπικό bazaar με κατασκευές των παιδιών του παιδικού σταθμού, με τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση του συνδημότη μας με στόχο να καλυφθεί μέρος της δαπανηρής θεραπείας του.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η κινητοποίηση που έχει σημάνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Δ.Ε. Συκεών ενεργοποιώντας τις ευαισθησίες των γονέων και των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη στήριξη του αγώνα ζωής ενός νέου ανθρώπου.

"Ο σκοπός της κινητοποίησής μας είναι ιερός και καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια με κάθε τρόπο", τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης και αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Απατσίδης, ο οποίος στην κατεύθυνση αυτή έχει ενεργοποιήσει και τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...