Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από το ΜΑΖΙ


Δωρεάν θα εξεταστούν τη Δευτέρα 28 Μαίου άτομα που προμηθεύονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο «ΜΑΖΙ: Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα», από Μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος- Παράρτημα Θεσσαλονίκης και τους Γιατρούς του Κόσμου.

Ειδικότερα οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι., στην οδό Δαναϊδων 9, δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα της Δωδεκανήσου, τη Δευτέρα 28 Μαίου 2012, στις 7 το απόγευμα και θα δοθούν οδηγίες στον κάθε ασθενή, σύμφωνα με το ιστορικό και τα ευρήματα των εξετάσεων, ενώ η συγκεκριμένη συνεργασία θα επαναλαμβάνεται σε τακτική βάση.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΜΑΖΙ, Κώστας Γκιουλέκας: «Η αλληλεγγύη είναι ο συνδετικός κρίκος, τις δύσκολες τούτες ώρες που διανύει η χώρα μας, που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης συμπολιτών μας. Γιατί ΜΑΖΙ δίνουμε το παράδειγμα δύναμης του εθελοντισμού και της αισιοδοξίας, σε πείσμα των καιρών που ζούμε. Είμαι σίγουρος ότι ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...