Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δωρεάν εργαστήριο origami στο ΕΒΕΘ

Δωρεάν εργαστήριο origami στο ΕΒΕΘ

Δωρεάν εργαστήρι Origami διοργανώνουν η πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου, από τις 18:00 έως τις 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), από την Origami master, Sonoko Fujii.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει μία μικρή εισαγωγή για την τέχνη (σ.σ. origami είναι η ιαπωνική παραδοσιακή τέχνη διπλώματος χαρτιού. Από ένα τετράγωνο χαρτί δημιουργούνται ατελείωτες φιγούρες και αντικείμενα, όπως λουλούδια, πουλιά, ζώα, κουτιά, κ.α.) και θα ακολουθήσει επίδειξη και πρακτική εξάσκηση με υλικά που θα διατεθούν από την πρεσβεία της Ιαπωνίας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η δήλωση συμμετοχής για την κράτηση θέσης είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στο εργαστήριο, πρέπει να το δηλώσουν, το αργότερο μέχρι τις 25 Μαΐου, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132) όπου, επίσης, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...