Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Φλώρινα: Δωρεάν μαθήματα για τους μικρούς μαθητές και το σχολικό έτος 2012-13


Η επιτυχία του εγχειρήματος ενθαρρύνει τους διοργανωτές, ώστε να ξεκινήσουν κανονικά τα δωρεάν μαθήματα για το σχολικό έτος 2012-2013, σε ακόμα περισσότερους μικρούς μαθητές.
Ο λόγος για τους ιθύνοντες του Δήμου Φλώρινας και της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, οι οποίοι πραγματοποίησαν με επιτυχία το σχολικό έτος 2011-2012 το πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές του δημοτικού.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν περίπου 50 μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης της Φλώρινας, ενώ δήλωσαν ενδιαφέρον και περίπου 40 φοιτητές της Παιδαγωγικής Σχολής. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε χώρους σχολικών μονάδων, από τις 2:00μμ έως και τις 4:00μμ.

Για την οριστικοποίηση του τρόπου πραγματοποίησης των μαθημάτων είχαν προηγηθεί συναντήσεις μεταξύ του Δήμου Φλώρινας, της Παιδαγωγικής Σχολής της Φλώρινας, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και των σχολικών συμβούλων αυτής, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της Φλώρινας.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...