Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Φυσικά καλλυντικά με ελαιόλαδο και βάλσαμο


Με πρώτη ύλη το ελαιόλαδο (από τους πιστοποιημένους βιολογικούς ελαιώνες) και βάλσαμο (επούλωνε τις πληγές των Σπαρτιατών) η κοσμητολόγος Αθανασία Σακελλαροπούλου παρασκευάζει μοναδικά καλλυντικά, τα οποία πωλούνται στο κατάστημα «bio Μελισσάνθη».

Η αισθητικός – κοσμητολόγος Αθανασία Σακελλαροπούλου ξεκίνησε να πειραματίζεται με τα «καλλυντικά της φύσης», καθώς «όσες κρέμες δοκίμαζα μου δημιουργούσαν ερεθισμούς λόγω των χημικών». Αποτέλεσμα: βαλσαμοαλοιφές, σαπούνια και βαλσαμέλαια με βιολογικά συστατικά, 100% made in Greece.

«Η φύση έχει τα βιολογικά μυστικά της, που απλόχερα μας προσφέρει - αρκεί να τα αναγνωρίζουμε», αναφέρει η οικογένεια Σακελλαροπούλου. Η κ. Σακελλαροπούλου επιβεβαιώνει ότι τα δώρα της φύσης είναι ανεξάντλητα και εξηγεί πώς μια προσωπική ανάγκη (για αγνά καλλυντικά) έγινε επιχειρηματική κίνηση. «Οι βαλσαμοαλοιφές που είχα φτιάξει αρχικά για τον εαυτό μου απέσπασαν πολύ καλές κριτικές από φίλες μου που τις δοκίμασαν. Αργότερα ήρθε η ιδέα της πώλησης τους».

Οι βαλσαμοαλοιφές περιέχουν κρέμα, βαλσαμοκέρι και διάφορα αιθέρια έλαια, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν αντιγηραντικές και συσφυκτικές κρέμες. Οι διαθέσιμες μέχρι στιγμής κρέμες είναι: με αιθέριο έλαιο λεβάντας, με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, με αιθέριο έλαιο λεμονιού, με φύλλα ελιάς, με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, με φύλλα καρυδιάς, με αιθέριο έλαιο γιασεμιού, με βιταμίνη Ε, με αιθέριο έλαιο μήλου, με μέλι.

Ακόμα, διατίθενται: το ορεινό βαλσαμέλαιο εξανθομίας για ρευματισμούς, μυϊκούς πόνους και εγκαύματα, το σαπούνι αγουρέλαιου και το σαπούνι καρυδιού, με εκχύλισμα φρέσκων φύλλων καρυδιάς συλλεγμένων με το χέρι και ελαιόλαδο.

Οι κρέμες, τα σαπούνια και τα καλλυντικά λάδια πωλούνται στο κατάστημα «bio Μελισσάνθη» και διανέμονται κατ’ οίκον, ενώ υπάρχει και e-shop στην ιστοσελίδα www.biomelissanthi.gr.

Οι ελαιώνες της οικογένειας Σακελλαρόπουλου

Εδώ και 20 χρόνια, ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος καλλιεργεί ελιές ποικιλιών «Κορωνέϊκης» και «Καλαμών», με πλήρως βιολογικό τρόπο, πιστοποιημένες από τον οργανισμό ΒΙΟ-ΕΛΛΑΣ. Στους ελαιώνες ΑΡΜΟΝΙΑ, που βρίσκονται στους πρόποδες του Ταΰγετου και του Πάρνωνα, παράγει συνολικά:

- 8 τύπους ελαιόλαδου: Φυλλικόν Πρωτέλαιο, Συλλεκτικόν, Ωλεώαστρων, Αγουρέλαιο Ξερικό, Ελαιόλαδο Έξτρα Παρθένο, Αρμονικόν Enigma, Ένσταγμα.

- 9 είδη ελιών: Ελιές Καλαμών, Ανάλατες, Αγουροελιές, Τέλιες με βότανα, Ελιές Πορτοκαλένιες, Ελιές Λεμονένιες, Πράσινες με λεμόνι, Μηλένιες, Βαλσαμικές.

http://www.bioarmonia.gr/

Κατάστημα Γέρακα, Λεωφόρος Μαραθώνος 176, Τηλ. 2106654017

Κατάστημα Κυψέλης, Καυκάσου 142-144, Τηλ. 2108650769

Προσεχώς: νέο κατάστημα στο Κολωνάκι, Σόλωνος και Δημοκρίτου 13

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...