Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΤEDxAthens Salon με θέμα τα Web Startups

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 στις 4:00μ.μ., στο The HUB Events, η ομάδα του TEDxAthens φιλοξενεί την πρώτη εκδήλωση Salon στην Ελλάδα με θέμα τα Web Startups.


Οι εκδηλώσεις Salon είναι μικρότερες σε μέγεθος εκδηλώσεις, συγκεκριμένης θεματολογίας, που προηγούνται ή έπονται της ετήσιας εκδήλωσης του TEDxAthens. Όπως και η κύρια εκδήλωση, τα Salon τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού TED.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα συζητηθούν οι δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρονται κατά την παρούσα οικονομική συγκυρία, καθώς και ο ρόλος τον οποίο μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη ενός ισχυρού οικοσυστήματος Web Startups στα Βαλκάνια. Σημαντικές προσωπικότητες από τους χώρους της τεχνολογίας και των startups θα μοιραστούν τηv εμπειρία τους από την Ελλάδα και την Ευρώπη, θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις στο παγκόσμιο οικοσύστημα των start-ups και θα αναφερθούν στην προοπτική που διαβλέπουν για τη χώρα μας.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους Michael Jackson (General Partner, Mangrove Capital Partners / exCOO, Skype), David Bizer (Talent Geek, HackFwd), Jessica Erickson (Managing and PR Director, Four Sektor &siliconallee.com), Alejandro Barrera (CEO, Press42.com/ Editor, The Kernel), Μάρκο Βερέμη (Co-Founder & President, Upstream), Απόστολο Αποστολάκη (Co-Founder, Eshop.gr) και Eric Parks (CEO, Gipht.me).

Παράλληλα με τις ομιλίες, θα υπάρξει και Startup Competition, με νέες ελληνικές web startup εταιρίες να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις ιδέες τους στη σκηνή του TEDxAthens Salon. Η προθεσμία για συμμετοχή στο Startup Competition λήγει την Παρασκευή 15/6 στις 11.59μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  http://tedxathens.com/

Για να κρατήσετε τη θέση σας στην εκδήλωση, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.eventora.com/en/Events/tedxathenssalon-webstartups

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...