Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Οι Έλληνες της Μελβούρνης δίπλα σε ελληνικές οικογένειες


Καθώς η οικονομική κρίση βαθαίνει όλο και περισσότερο, καθώς η πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο σκληρή, πιο απαιτητική και πιο δύσκολη, η συζήτηση γύρω από τα ψυχολογικά και πρακτικά αντίβαρα στην κρίση γίνεται πιο αναγκαία και συνεχώς μεγαλύτερη, και επεκτείνεται πλέον έξω και πολύ μακρύτερα από την Ελλάδα και τις δυνατότητές της.

Μια ελληνική νεο-ιδρυθείσα Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΜΚΟ) στη Μελβούρνη της Αυστραλίας με την επωνυμία “Πρεσβευτές της Ελλάδας” (Ο Κάθε Έλληνας Είναι Πρεσβευτής Της Ελλάδας), που αριθμεί ήδη 2000 μέλη παγκοσμίως, ξεκινάει τη δράση της με μια σειρά από πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα δυναμικό κίνημα εθελοντών με στόχο την ενεργή συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που ενώνουν Έλληνες και Φιλέλληνες σε όλον τον κόσμο και τους καλούν να βοηθήσουν πρακτικά και ενεργά για τη στήριξη ελληνικών οικογενειών που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχιας.

Η ΜΚΟ έχει έρθει ήδη σε επαφή με οργανώσεις στην Ελλάδα με σκοπό να διαθέσει με τον πλέον χρήσιμο τρόπο τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ενώ ήδη μετά από συνενοήσεις έχουν συμφωνηθεί διεθνείς συνεργασίες όπως με τη ταχυμεταφορική DHL Express για τη δωρεάν μεταφορά δεμάτων στην Ελλάδα.

Οι Πρεσβευτές της Ελλάδας καλούν τον Ελληνισμό της Αυστραλίας και όλες τις Ελληνο-Αυστραλιανές οργανώσεις και επιχειρήσεις να συνεργαστούν μαζί τους και να συμβάλλουν στην όσο πιο δυνατό επιτυχημένη έκβαση της προσπάθειάς τους. Για περισσότερες πληροφορίες ή να γίνετε μέλος των Πρεσβευτών Της Ελλάδας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργάνωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση greekambassadors@hotmail.com.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...