Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες


Ίδρυμα Μπότση | Υποτροφίες για σπουδές στη Δημοσιογραφία

Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση προκηρύσσει δύο (2) υποτροφίες  για σπουδές στο διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες που υλοποιείται από το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά και το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση.
Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα απευθύνεται σε δημοσιογράφους ή απόφοιτους σχολών Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ / Κοινωνικών επιστημών. Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αυστρία για 3 περιόδους, στους μήνες Νοέμβριο 2012, Ιούνιο 2013 και Ιούνιο 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν πλήρη φάκελο μέχρι και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στη γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Βασ. Σοφίας 27, (4ος όροφος), Αθήνα τηλ. 210 7245550, 210 7245558, καθημερινώς 10.00 π.μ – 03.00 μ.μ πλην Σαββάτου και Κυριακής.

Οι υποψήφιοι καλούνται απαραιτήτως να έχουν επίσης αποστείλει βιογραφικό σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2012, στο email:  idrbotsi@otenet.gr με κοινοποίηση στο secretariat.qjnt@gmail.com.

Ο πλήρης φάκελος (προθεσμία 5 Οκτωβρίου) πρέπει να περιλαμβάνει:

Βιογραφικό (με ηλεκτρ. αποστολή την 30η Σεπτεμβρίου, ως άνω)
Αντίγραφο πιστοποιητικών Σπουδών (Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ ή Κοινωνικών Επιστημών)
Πιστοποιητικό γεννήσεως από το οποίο να φαίνεται η ελληνική ιθαγένεια του υποψηφίου και η ηλικία του, η οποία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 35ο έτος
Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι διετής, καλύπτει το ήμιου του συνολικού κόστους και το ύψος της έχει ορισθεί σε 4.600 ευρώ. Η επιλογή του υποτρόφου θα γίνει μετά από ελεύθερη κρίση του Δ.Σ του Ιδρύματος.

via



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...