Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες στο Κιλκίς



Κανονικά θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Κιλκίς η διάθεση φτηνών και ποιοτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 από τις 10 το πρωί.

Διευκρινίζεται δε, ότι όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπόρεσαν να προβούν σε παραγγελία λόγω κατάληψης, θα μπορούν να προσέρχονται χωρίς κανένα πρόβλημα την ημέρα διάθεσης μπροστά από το δημαρχείο, όπου θα υπάρχουν επαρκείς ποσότητες όλων των προϊόντων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χάρακα Κρήτης, τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Θάσου, καθώς και τον Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και τοπικούς παραγωγής κρασιού του νομού μας, θα προβεί στη διάθεση αλευριού, λαδιού, μελιού και κρασιού αντίστοιχα.

Η Ε.Α.Σ. θα διαθέτει προς πώληση αλεύρι με τιμή κιλού τα 0,55 ευρώ σε συσκευασίες των 5 και 10 κιλών, ο Συνεταιρισμός Χάρακα εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο σε συσκευασίες των 5 λίτρων στην τιμή των 15 ευρώ, ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου πιστοποιημένο ανθόμελο και πευκόμελο σε συσκευασίες των 3 κιλών στην τιμή των 17 ευρώ/συσκευασία και ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Κιλκίς σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς, κρασί (λευκό, κόκκινο, ροζέ).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...