Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο ΜΕΤΑpolis



Το METApolis και οι Φίλοι του Μόντε σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 15 - 16 Δεκεμβρίου 2012 με την υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου, στο χώρο του ΜΕΤApolis, με σκοπό την υποστήριξη του νοσοκομείου και του σχολείου του χωριού Μόντε στην Ουγκάντα της Αφρικής.

Στο bazaar θα βρείτε μεταξύ άλλων παραδοσιακά ουγκαντέζικα αντικείμενα, είδη δώρων και τοπικά προϊόντα, καθώς επίσης και χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών και των φίλων του Μόντε, όπως ζωγραφιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπισκότα κ.α. Στο bazaar θα πωλούνται επίσης φωτογραφίες των μελών της φωτογραφικής ομάδας METApolis, και θα προβάλλονται βίντεο και φωτογραφίες από το χωριό Μόντε. Οι Φίλοι του Μόντε θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν μαζί σας και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το Μόντε.

Το Σάββατο 15/12 στις 8μμ, θα δοθούν δωρεάν μαθήματα Ουγκαντέζικων παραδοσιακών χορών και θα ακολουθήσει πάρτι υπό τους ήχους της ξέφρενης  Ουγκαντέζικης reggae! Οι φίλοι του Μόντε σας περιμένουν για να γνωρίσετε μαζί την πολύχρωμη και ιδιαίτερη αυτή χώρα.

Όλα τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του χωριού Μόντε.

Το Bazzar πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου, όπου εδώ και τέσσερα χρόνια λειτουργούν Ιατρείο στο χωριό του Μόντε.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:

METApolis, Aιόλου 48-50, Αθήνα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.facebook.com/FriendsOfMonde

Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 15/12, 11.00 - 21:00, Κυριακή 16/12 12:00 - 18:00.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...