Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεάν θέατρο στο MetroMall



Μια πρόγευση της θεατρικής πρότασης μπορούν να πάρουν όσοι βρεθούν στο ATHENS METRO MALL αύριο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου , όπου θα παρουσιαστεί το «ΛΑΧΑΝΑ & ΧΑΧΑΝΑ – Τραγουδώ και χορεύω» στις 17:00 (Μετρό Αγ. Δημήτριος) με δωρεάν είσοδο.

Η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο Ατσίδας σάς περιμένουν να τραγουδήσετε και να χορέψετε με τα αγαπημένα σας τραγούδια από τα «Λάχανα και Χάχανα». «Ο αχινός», «Το παπί» και ο «Καραγκιόζης» και πολλά ακόμα από τα τραγούδια του Τάσου Ιωαννίδη, σε μια παιδική μουσικοχορευτική συναυλία με τους αγαπημένους ήρωες από τα «Λάχανα και Χάχανα».

Ένα ωριαίο θέαμα, με τραγούδι, διασκέδαση και μουσικοκινητικά δρώμενα από τους ηθοποιούς και χορευτές της παράστασης «Λάχανα και Χάχανα» γεμάτο φαντασία, γέλιο, χαρά σε σκηνοθετική επιμέλεια της Αποστολίας Παπαδαμάκη.

Διαδραστικό θέαμα για όλα τα παιδιά

Κατά τα άλλα η παράσταση ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ THE MUSICAL παίζεται φέτος στο Θέατρο Κάππα. Ένα σύγχρονο και επίκαιρο μιούζικαλ με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς, παρμένους από τον κόσμο του ονείρου. Για τις γιορτές των Χριστουγέννων έχουν οριστεί οι εξής εξτρα παραστάσεις:Τετάρτη 26/12 12.00Σάββατο 29/12 στις 12.00 Πέμπτη 3/1 στις 18.00

Μετά την παράσταση ακολουθεί μουσικοκινητικό πρόγραμμα όπου 20 παιδιά, που έχουν ήδη κρατήσει θέση στο πρόγραμμα, συμμετέχουν ενεργά, με τη βοήθεια των ηθοποιών. Πάνω στη σκηνή λαμβάνουν χώρα μία σειρά από δράσεις βασισμένες στα τραγούδια και τις χορογραφίες της παράστασης. (Τιμή μουσικοκινητικού: 5 €)Πληροφορίες: ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ 2108831068

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...