Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κομοτηνή: Ο Άη Βασίλης αργεί γιατί… μαζεύει τρόφιμα!



Στην Κομοτηνή, ο Άη Βασίλης άργησε μια, ή μάλλον θα αργήσει αρκετές ημέρες, αφού πρόκειται να επισκεφθεί την πόλη στα μέσα Ιανουαρίου!
Το ρόλο των βοηθών του Αγίου θα αναλάβουν μέλη πολιτιστικών συλλόγων και ενεργοί πολίτες της Κομοτηνής, οι οποίοι στο πλαίσιο της δράσης «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα», θα συγκεντρώσουν, από τις 13 έως τις 19 Ιανουαρίου, τρόφιμα για όλους όσοι έχουν ανάγκη. Μάλιστα, η όλη διαδικασία θα έχει χαρακτήρα παιχνιδιού, μια και ο κάθε σύλλογος θα διαγωνιστεί για να συγκεντρώσει περισσότερα τρόφιμα από τους ανταγωνιστές του.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο ΑΜΠΕ, η εκπρόσωπος των διοργανωτών Άρτεμις Τσολάκη, σε κάθε σύλλογο θα δοθεί σάκος «δώρων» διαφορετικού χρώματος, που θα τοποθετηθεί σε εμπορικά καταστήματα και καφετέριες της Κομοτηνής. Κατόπιν, θα πρέπει να ενεργοποιήσει τα μέλη του και ευρύτερα τους πολίτες για να πετύχει να συγκεντρώσει τα περισσότερα τρόφιμα.

Το έπαθλο του νικητή θα είναι ο έπαινος που θα απονεμηθεί στο μεγάλο πάρτι που θα σηματοδοτήσει και το τέλος της δράσης, ενώ την καταμέτρηση των τροφίμων που θα δοθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Κομοτηνής θα κάνει το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού.

Να σημειωθεί πως η δράση «Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» ξεκίνησε το 2009 από τη Λάρισα.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...