Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Δωρεάν οδοντικοί έλεγχοι σε σκύλους σε όλη την Ελλάδα


Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του Pedigree® DentaStix® με την επωνυμία ‘Μήνας Στοματικής Φροντίδας’ θα παρέχονται και φέτος το Μάιο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, δωρεάν οδοντικοί έλεγχοι από 119 κτηνιάτρους, σε όλη την Ελλάδα.

Από 1η έως 31 Μαΐου, κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα μπορεί να επισκέπτεται τους συγκεκριμένους κτηνιάτρους για μία δωρεάν οδοντική εξέταση του σκύλου του και ενημέρωση για τη στοματική του φροντίδα. Τα ονόματα των κτηνιάτρων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είναι αναρτημένα στη σελίδα www.dentalcaremonth.gr και στη σελίδα του Pedigree® στο Facebook.

Ο Μήνας Στοματικής Φροντίδας του Pedigree® DentaStix® είναι μία εθνική εκστρατεία ενημέρωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση όσων αγαπούν τους σκύλους σχετικά με τη σημασία που έχει η στοματική φροντίδα για τη συνολική υγεία του σκύλου.

Έρευνες δείχνουν ότι 4 στους 5 σκύλους, άνω των 3 ετών, αντιμετωπίζουν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα. Η απώλεια της στοματικής υγείας των σκύλων προκαλεί μακροπρόθεσμα όχι μόνο πόνο και ενοχλήσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και άλλα όργανα του σώματος.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ένα Pedigree® Dentastix® την ημέρα μπορεί να μειώσει το σχηματισμό της πέτρας έως και 80%.

Με το μοναδικό σχήμα ‘X’ και την ειδική λειαντική υφή, ενισχύει την υγιεινή δράση του μασήματος, ενώ τα ενεργά του συστατικά συνδέονται με το ασβέστιο στο σάλιο, καθιστώντας την πλάκα μαλακότερη και κάνοντας τη διαδικασία αφαίρεσής της ευκολότερη.

Νόστιμο και απολαυστικό, αλλά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά, το Pedigree® Dentastix® θα χαρίσει ένα υγιές και λαμπερό «χαμόγελο» στο σκύλο σας.

Tο Pedigree® Dentastix® διατίθεται στα περισσότερα Super Markets & Pet Shops.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...