Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλες τις γυναίκες στο ΠΑΓΝΗ

Δωρεάν προληπτικός  έλεγχος για τις γυναίκες.

Δρω προληπτικά, στηρίζω την υγεία που είναι ο τίτλος του προγράμματος προληπτικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες που πραγματοποιεί το Ιατρείο Πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων τς Κλινικής Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής του ΠΑΓΝΗ.

 Το Ιατρείο προσκαλεί όλες τις γυναίκες ηλικίας 25 έως 45 ετών, για προληπτικό έλεγχο για την υγεία της καρδιάς τους, εντελώς δωρεάν. Ο έλεγχος αυτός θα περιλαμβάνει ιατρικό ιστορικό, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, εξετάσεις αίματος, έλεγχο βάρους και διατροφικών συνηθειών. Αν κριθεί απαραίτητο, οι συμμετέχουσες θα κληθούν σε 2ο ραντεβού, για να συζητήσουν εκτενέστερα με τον ειδικό γιατρό και τη διαιτολόγο.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Για την Καρδιά των Γυναικών" που υλοποιείται στο πλαίσιο «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» - ΕΣΠΑ 2007-2013 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ένωσης-Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το Ιατρείο Πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων της Κλινικής Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής του ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Το Ιατρείο θα λειτουργεί το διάστημα Φεβρουάριο έως Σεπτέμβριο 2014, με πρωινά και απογευματινά ραντεβού, και βρίσκεται στο ΠA.Γ.Ν.Η.

Για ραντεβού καλέστε στο 2810-394758 και στο 2810-394720 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ-1μμ.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...