Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Προσφορές


Τα εκπτωτικά κουπόνια που προσφέρουν τα λεγόμενα dealάδικα, έχουν κερδίσει το κοινό του ίντερνετ που διενεργούν αγοραπωλησίες online. Δίκαια θα προσθέταμε εμείς, αφού μπορεί κανείς να κάνει π.χ. μαθήματα για δίπλωμα αυτοκινήτου με μόνο 50 ευρώ. Ή να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση με 50% έκπτωση. Ή να πληρώσει 20 ευρώ για τα κουρέματα ενός χρόνου. Και η λίστα συνεχίζεται.
Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα sites προσφορών. Επωφεληθείτε από τις προσφορές και βγείτε κερδισμένοι.


Στο BonusDeals ο επισκέπτης μπορεί να βρει την προσφορά που θέλει, αφού θα τις βρει κατηγοριοποιημένες ανα deal site, ανά προϊόν ή υπηρεσία και ανά περιοχή (πχ. Γλυφάδα, Κηφισιά, Κολωνάκι, Σαντορίνη, Κρήτη - όχι μόνο Αθήνα, Υπόλοιπη Ελλάδα κτλ) ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει απλή ή σύνθετη αναζήτηση με λέξεις κλειδιά.

DeallHunter

Το dealhunter ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα. Τώρα μόνο με 1 ευρώ αγοράζεις τις πιο συμφέρουσες προσφορές και πληρώνεις το υπόλοιπο τη στιγμή που θα τις εξαργυρώσεις. Χωρίς ρίσκο. Χωρίς καν να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα. Ένα απλό SMS χρέωση ¤1 + ΦΠΑ) αρκεί.

StopItNow

Ήρθε για να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό το ηλεκτρονικό τσιγάρο, έναν απολαυστικό/εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του τσιγάρου.

Livedeals

Προσφορές από προσεκτικά επιλεγμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης, της διασκέδασης, spa, σινεμά και άλλα πολλά!

Deals4Holiday

Το μεγαλύτερο εκπτωτικό site των διακοπών έρχεται για να σας προσφέρει διακοπές με προσφορές που δύσκολα θα αρνηθείτε!

LetsDeal

Tο LetsDeal.gr είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του group buying η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 2/2/2011. Φροντίζει να επιλέγει τις καλύτερες και περισσότερο συμφέρουσες προσφορές με γνώμονα το συμφέρον τόσο του καταναλωτή/αγοραστή όσο και του επιχειρηματία. Οι προσφορές που δημοσιεύονται αφορούν υπηρεσίες και προϊόντα που διατίθενται από επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Eshop-Deals

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, η Ε-shop.gr σε συνεργασία με το site ομαδικών προσφορών tsoonami.gr εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία “E-shop Deals”. Λειτουργώντας πάντα με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση των πιο χαμηλών τιμών για τους πελάτες της, η εταιρεία συγκεντρώνει ποιοτικές υπηρεσίες, με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 90%.

Found.gr

Οι μεγάλες προσφορές της ημέρας, συγκεντρωμένες από όλα τα καταστήματα, ταξινομημένες έξυπνα, ανά πόλη, κατηγορία και λέξη. Νέα deals καθημερινά.

GottaDeal

Το GottaDeal είναι μια νέα ελκυστική πρόταση στην αγορά με τις πιο απίθανες προσφορές καθημερινά με εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προιόντα που φτάνουν μέχρι και 90%.

BigMama

Με το BigMama απολαμβάνετε τις καλύτερες προσφορές της πόλης με εκπτώσεις έως και 90%!

CityCoupons

Το CityCoupons.gr, ήρθε να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Και αυτό γιατί η ομάδα της CityCoupons, αποτελείται απο ανθρώπους που έχουν πολυετή πείρα σε θέματα μάρκετινγκ, ενώ παράλληλα υπήρξαν και οι ίδιοι καταναλωτές αντίστοιχων υπηρεσιών και είναι σε θέση να αφουγκραστούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Dealingers.com

Πρόκειται για ένα δυναμικό σύστημα συνεχών εκτπώσεων το οποίο δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στους χρήστες του να αποφασίζουν σε ποια έκπτωση θα αγοράσουν το προιόν που τους ενδιαφέρει.

LuckyDay

Το luckyday.gr είναι το μοναδικό site προσφορών και εκπτώσεων όπου οι καταναλωτές αποφασίζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που θέλουν!

E-Food.gr

Το e-shop.gr σε συνεργασία με το e-food.gr παρουσιάζουν το μεγαλύτερο δίκτυο παραγγελίας φαγητού μέσω internet στην Ελλάδα.

ComputerBeast

Το ComputerBeast.gr είναι το ΝΕΟ ηλεκτρονικό κατάστημα που ήρθε για αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της πληροφορικής. Με πάνω από 60.000 προιόντα διαθέσιμα, έχει τη μεγαλύτερη γκάμα προιόντων στην Ελληνική αγορά!

Hopping.gr

Με κύριο γνώμονα την άνθιση του ηλεκτρονικού εμπορίου έχουμε προβεί στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας (hopping.gr) μέσω της οποίας γίνεται προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών μιας επιχείρησης με τη μορφή καθημερινών διαδικτυακών προσφορών.

GrDeals.gr

Το grDeals φέρνει για εσάς τις καλύτερες προσφορές από δημοφιλείς επιχειρήσεις της πόλης σας! SPA, κομμωτήρια, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, αθλητισμός, προϊόντα και διάφορα άλλα, θα τα βρίσκετε καθημερινά με τρελές εκτπώσεις!

DealMania

Όλες οι προσφορές μαζεμένες

XL-Deals

Το xldeals.gr είναι μια ιστοσελίδα προσφορών (deal site), με μοναδικές, πραγματικές προσφορές, σε προϊόντα και υπηρεσίες που καταφέρνουμε να εξασφαλίζουμε για σας σε συνεννόηση με τις εταιρείες για έναν minimum αριθμό πελατών.

RoyalDeals

To RoyalDeals.gr εξασφαλίζει για εσάς τα πιο "Βασιλικά" Deals της αγοράς στις πιο "Βασιλικές" Τιμές!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...