Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

E-books για όλα τα γούστα - Βρες το δικό σου (vol 2)

Αυτό που έγινε με το vol 1, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Υποσχόμαστε ανάλογη συνέχεια. Το vol 1 βρίσκεται λίγο πιο κάτω αλλά μπορείτε να το δείτε και από εδώ.
Όλα τα e-books είναι δοκιμασμένα και δωρεάν. Για κάθε e-book, θα αναφέρεται μια μικρή περιγραφή, το μέγεθος και το link. Απευθυνθείτε στο email μας που θα βρείτε στα δεξιά του blog, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Καλό μας ταξίδι στον υπέροχο αυτό κόσμο.


Μεγάλοι Έλληνες
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης - Η φόνισσα (1,07mb) Link
Ανδρέας Καρκαβίτσας - Ο ζητιάνος (1,1mb) Link
Ανδρέας Καρκαβίτσας - Η θάλασσα (0,2mb) Link
Γιώργος Σεφέρης - Κίχλη (0,2mb) Link
Γιώργος Σεφέρης - Ποιήματα (0,4mb) Link
Γιάννης Ρίτσος - Η σονάτα του σεληνόφωτος (0,2mb) Link
Βιτσέντζος Κορνάρος - Ερωτόκριτος (12,3 mb) Link
Δημήτρης Ψαθάς - Η Θέμις έχει κέφια (8,6mb) Link

Νίτσε
Νίτσε - Η γενεαλογία της ηθικής (14,6mb) Link
Νίτσε - Η θεωρία του σκοπού της ζωής (4,7mb) Link
Νίτσε - Ο Αντίχριστος (3mb) Link
Νίτσε - Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα (22,9mb) Link
Νίτσε - Αποφθέγματα (0,8mb) Link
Νίτσε -Ποιήματα (1,1mb) Link

Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe- William Wilson (0,2mb) Link
Edgar Allan Poe- Ο μαύρος γάτος (0,1mb) Link
Edgar Allan Poe- Ο χρυσός σκαραβαίος (10,67mb) Link

Διάφορα
Άννα Φρανκ - Το ημερολόγιο (9,9mb) Link
Δαλάι Λάμα - Η τέχνη της ευτυχίας (1,27mb) Link
Dan Brown - Οι Πεφωτισμένοι (6,4mb) Link
Bernard Shaw - Το μαύρο κορίτσι που αναζητούσε τον Θεό (2,34mb) Link
Hawaed Zinn - Ο Μαρξ στο Σόχο (0,3mb) Link
Γκαίτε - Παραμύθι (0,2mb) Link
Michael Moore- Ηλίθιοι λευκοί (1,6mb) Link
Paulo Coelho - Ο αλχημιστής (4,3mb) Link 

17 σχόλια:

  1. Είμαι πολύ υπέρ της δωρεάν προώθησης βιβλίων, αλλά έχω την εντύπωση ότι πολλά από αυτά που βλέπω εδώ έχουν δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ πιθανό καλέ μου φίλε. Η φιλοσοφία μας είναι να μοιράσουμε βιβλία που θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε σπιτική βιβλιοθήκη. Παρ' όλα αυτά, αν κάποιος θίγεται ή έχουμε καταπατήσει δικαιώματα, δεν τίθεται θέμα και θα πράξουμε υπεύθυνα με την αφαίρεση των εν λόγω βιβλίων. Ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια λογικη!!!

    Εμενα η φιλοσοφια μου ειναι, αφου δεν εχω σπιτι να ερθω να σου παρω το δικο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Έμμα. Το σπίτι μου δεν μπορεί να προσφέρει μόρφωση και διασκέδαση, ενώ τα βιβλία μπορούν. Είναι υποκριτικό να μιλάς έτσι, αν έχεις κάνει τα παρακάτω, έστω και μια φορά:
    1)κατέβασμα mp3
    2)έχεις δει επίσημο βίντεο στο youtube
    3)έχεις δει Οnline ταινία ή την έχεις κατεβάσει
    4)έχεις χρησιμοποιήσει κάποια φωτογραφία χωρίς να έχεις την έγκριση του φωτογράφου
    5)έχεις κατεβάσει ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα ή αρχείο που κανονικά θα έπρεπε να έχεις πληρώσει

    Αν δεν έχεις κάνει κανένα από τα παραπάνω, τότε πάμε πάσο και εύγε σου.

    Υ.Γ. Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, αφαιρέσαμε τα βιβλία του Stephen King, καθώς υπάρχει εταιρία που τα εμπορεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Η έρευνα θα συνεχιστεί και θα αφαιρούνται τα αντίστοιχα βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαιρετίζω την διάθεση για μοίρασμα (sharing) του olafree.
    Ένα έχω να πω σε όσους διαφωνούν: Η γνώση είναι δωρεάν!!! Πιθανόν να μην αρέσει σε όσους έχουν κάνει βιοποριστική την γνώση, όμως όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτήν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Άννα και σε ευχαριστούμε για το σχόλιό σου. Να είσαι καλά. Χαιρόμαστε που έχεις την ίδια φιλοσοφία. Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μην αφαιρείτε τίποτα..Τουναντίον να προσθέτετε!!! Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ, συγχαρητήρια που τα έχετε συγκεντρώσει όλα εδώ. Έψαχνα την Γενεαλογία της Ηθικής αλλά με βλέπω να πιάνω και τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρά μας που βοηθήσαμε. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να βαλετε και αλλα , αυτα περι δικαιωματων ειναι μια καπιταλιστικη μπουρδα, κανεις δεν θα βγει χαμενος αν βαλετε καποια βιβλια σε δωρεαν μορφη. Και για να δωσω ενα παραδειγμα , ειναι αλλο να δινεις το κανονικο βιβλιο σαν μορφη βιβλιου και αλλο ενα απλο εγγραφο στο ιντερνετ. Στην τελικη αλλο ειναι να σου λεω παρε ενα 50 ευρω και αλλο να στο κανω φωτοτυπια και να στο στελνω με e-mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κάθε ένας από εμάς αντιπροσωπεύει και ένα φρούτο στο καλάθι της ζωής. Κάποιοι διάλεξαν να είναι ξυνόμηλα... δεν πειράζει... ευχαριστούμε όλα free συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ Κ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.....ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΚΙΟΛΑΣ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΟΣΣΣ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ )....ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οχι ρε παιδια του κινγκ τα βιβλια πριν τα προλαβω.. �� μπραβο παιδια συνεχιστε και βαλτε οσα πιο πολλα γινεται.. Μην τους ακουτε τους βλαμενους τους ιδεαλιστες και μη μου απτω γκομενες που εχουν περιττα χρηματα.. Λες και θα ληψουν τα λεφτα απο τους παμπλουτους τους συγγραφεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιστεύω ότι κάθε αγαθό που δίνεται πρέπει να το τιμάμε με κάθε τρόπο, το ίδιο και αυτόν που μας το δίνει. Θα ήταν κρίμα μεγάλο να πεθάνει ο Ουμπέρτο Έκο στην ψάθα επειδή δεν βγάζει χρήματα από τα βιβλία του λόγω πειρατείας. Μαζί με τον συγγραφέα ακολουθούν μεταφραστές, εκδοτικοί οίκοι και συντελεστές χωρίς τους οποίους δε θα είχαμε αυτά τα αγαθά. Επίσης, θα ήταν κρίμα να μη διαβάσω τα έργα του επειδή απλά δε μου περισεύει δίφραγκο. Τα ebook μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να διαβάσω τόσα πολλά βιβλία που δε θα τα είχα διαβάσει αν έπρεπε να πληρώσω. Αγοράζω συχνά βιβλία αλλά δεν έχω χρήματα να αγοράσω ακόμα περισσότερα παρότι το θέλω. Αν δεν υπήρχαν τα free ebooks δε θα ήξερα πολλούς συγγραφείς που τώρα τους εκτιμώ, μιλώ για αυτούς, τους θαυμάζω, τους αγαπώ και πολλές φορές αγοράζω βιβλία τους. Μακάρι να είχαμε λεφτά να αγοράζουμε ό,τι μας γυαλίζει αλλά είναι κρίμα εφόσον δεν έχουμε να περιορίσουμε και τη μόρφωσή μας. Τα λεφτά είναι ένας άμεσος τρόπος να τιμήσεις το συγγραφέα και τους συντελεστές και ο πιο δυνατός ίσως, δεν είναι όμως ο μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα ελεύθερα κι όποιος ή όποια διαφωνεί να μας απαλλάξει από την παρουσία του/της. Ευχαριστούμε για τα βιβλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...